Tady je to i na zybezu a je tam napsané, že nemá absolutně žádnou cenu - http://www.zybez.net/items/89/potion/
Ale je to prý užitečné při rozhovoru s nějakým NPCčkem v Sophanu - že se od něj dozvímě něco víc, když mu tohle dáme...

stano z cech napsal(a):Já koukal teď na ty věci a jsou fakt docela dobrý, hlavně ty trička jsou vtipný..třeba to s nápisem " My other shirt is trimmed" , mi přijde taky good

ragash napsal(a):stano z cech napsal(a):Já koukal teď na ty věci a jsou fakt docela dobrý, hlavně ty trička jsou vtipný..třeba to s nápisem " My other shirt is trimmed" , mi přijde taky good
To jo, ale jen pro RS hráče. Normální lidé (ti, co nehrají RS) to buď nepochopí nebo si toho ani nevšimnou...

Spekulace o novém skillu 
Trojan napsal(a):[x] Spekulace o novém skillu
Takže všechny informace jsem vyčetl z oficialniho fora takze by mohli být aspon na 50% pravdivé![]()
-Nový skill by mněl být dostupný i na f2p

Alle 240 napsal(a):Ahojte, mám dortaz: V rs jsem žena a velice se mi nlíbí princess komplet z random eventu Frogs. Měl jsem ho už celý, ale svou debilitou jsem o něj prišel, je to už asi 2 měsíce. Od tí doby se u mě žába neoběvila, objeví s ještě někdfy? Můžu nnějka zvýšit šanci na to , že se objeví?

mermalion napsal(a):Alle 240 napsal(a):Ahojte, mám dortaz: V rs jsem žena a velice se mi nlíbí princess komplet z random eventu Frogs. Měl jsem ho už celý, ale svou debilitou jsem o něj prišel, je to už asi 2 měsíce. Od tí doby se u mě žába neoběvila, objeví s ještě někdfy? Můžu nnějka zvýšit šanci na to , že se objeví?
tokeny uz neexistuji. vsechny eventy ted davaj reward balicky. Nektere balicky obsahuji moznost navolit si soucast obleceni jako reward...

Vrátit se na Runescape Kecálek
Uživatelé prohlížející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní